Update Clublane EFE 2015

Informatie over ontwikkelingen voor meetingcommissies van

Ford Clubs door heel Nederland.

 

Nog twee maandjes, dan is het zover! Het European Ford Event 2015 op Raceway Venray! Heeft iedereen al een aanmeldtopic op zijn forum staan waar de leden zich kunnen inschrijven?

Aanmelden Clublane.

 

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een online aanmeldformulier voor de clublanes. Binnenkort kan iedereen zijn of haar club online aanmelden op www.europeanfordevent.nl. Ondertussen kunnen alle clubs op hun forums alvast inventariseren wie er allemaal deel willen nemen aan de Clublane van het EFE.

Vrijwilligers.

 

Het European Ford Event draait op de kracht en het enthousiasme van vrijwilligers. Elk jaar zijn wij als organisatie weer op zoek naar vrijwilligers om dit evenement tot een groot succes te maken, want zonder jullie hulp en inzet is deze dag niet mogelijk. Zijn er mensen bij jullie club die vrijwilliger willen zijn op bijvoorbeeld het concours, bij de sprint, de slalom, het parkeerterrein of bij de kassa? Zij kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen aan Ronald Verhoef via ronald@xrrs-club.nl.
Belangrijk: op zaterdag worden de vrijwilligers verwacht voor het opbouwen, en op zondag ná het evenement worden zij verwacht voor het afbreken!

 

Wat krijg je terug als je je opgeeft als vrijwilliger?
Een onvergetelijke dag
Gratis entree
Gratis EFE T-shirt met op de achterzijde ‘Crew’
Gratis lunchpakket
Een kijkje achter de schermen
Een gegarandeerde plek bij een onderdeel waar jij wilt staan
Ter afsluiting een BBQ (alleen drinken voor eigen rekening)
Voor de vrijwilligers bestaat er de mogelijkheid om in hotel te overnachten (beperkt aantal plekken beschikbaar dus geef je tijdig op, vol=vol). Als je van ver moet komen is dit een prima oplossing om op tijd op het terrein aanwezig te zijn. Geef deze voorkeur aan op het moment dat je je opgeeft als vrijwilliger. Ben je toevallig in bezit van BHV of EHBO diploma? Geef dit dan ook even aan!

 

Willen jullie binnen jullie clubs peilen of er interesse is in deze vrijwilligersfuncties? Dan maken we er met z’n allen weer een groot succes van! Alvast hartelijk dank!

Brainstorm.

 

Zijn er ondertussen nog gave ideeën ontstaan om het EFE dit jaar nog leuker te maken? ‘Best of Clublane’ wedstrijd, barbecueën, touwtrekken op het middenveld…? Alle suggesties zijn welkom!

Klik om jouw ideeën te mailen
Zodra er verdere ontwikkelingen zijn, wordt iedereen weer op de hoogte gesteld!

 

Met vriendelijke groet,

 

Marina Hazeleger
Hoofd Clublane EFE 2015 XRRS-club
Mede-oprichter PumaClub.nl

Sunday 13th of September 2015

 

 

 

EFE 2014 – Willekeurig filmpje van Youtube om de sfeer aan te geven.
Copyright © 2015 XRRS-club, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je toestemming hebt gegeven om op de hoogte te worden gehouden over de vorderingen van het European Ford Event.

 

Ons adres is :
XRRS-club
Postbus 509
Drachten, 9200 AM
Netherlands

 

 

Category: EFE Nieuws

Comments are closed.