Update Clublane EFE 2015

Informatie over ontwikkelingen voor meeting commissies van
Ford Clubs door heel Nederland.

De clubauto’s worden gepoetst, het clubstickerniveau wordt op peil gebracht en de laatste spulletjes worden klaargezet. Nog vier dagen, dan is het zover! Het European Ford Event 2015 op Raceway Venray!

Best of Clublane award.

Maanden geleden hebben we met de meetingcommissies gebrainstormd over de nieuwe invulling van de Clublane. Hier zijn enkele ideeën uit naar voren gekomen, zoals een ‘Best of Clublane award’. Dit jaar zal er een jury over de Clublane lopen om de mooiste clubstand te kiezen. Springt jullie club er uit? Staan jullie clubauto’s op kleur, op bouwjaar? Hebben jullie de club mooi aangekleed met vlaggen, spandoeken, flyers, banners? Zijn er nog andere creatieve ideeën naar voren gekomen waardoor jullie club er echt uitspringt? Dan ontvangt jullie club aan het einde van de middag de ‘Best of Clublane award’. Een prachtige beker en voor alle leden een goodiebag. Het is dus de moeite waard om er dit jaar wat aparts van te maken! Jullie eigen creatieve invulling is gewenst!

Indeling.

De Clublane is ingedeeld. We staan dit jaar op het parkeerterrein van vorig jaar. Deze keuze heeft te maken met een aantal factoren; we groeien uit ons jasje waardoor we niet met z’n allen op de oval passen, enkele auto’s zouden schuin op de baan moeten staan wat niet gewenst is en we willen het evenement graag zoveel mogelijk centraal houden. De Clublane, het Concours, het bedrijventerrein en de parkeerplaats staan dit jaar dus zo dicht mogelijk bij elkaar. De oval zal gebruikt worden om op te rijden. Hopelijk wordt deze nieuwe indeling een groot succes!

Indeling Ford Experience Day 2015, vergelijkbaar met de Clublane indeling van het EFE 2015.
Ruimte.

De Clublane heeft een voorlopige indeling gekregen. Zaterdag wordt het terrein daadwerkelijk opgezet en ingedeeld, waarna we definitief kunnen zeggen waar iedereen staat. We kunnen jullie op voorhand dus helaas nog geen plattegrond van de Clublane geven om te zien waar jullie als club staan ingedeeld. Er zal per auto een ruimte gemaakt worden van 3 x 5 meter. Dit houdt in dat de deuren goed open kunnen en dat er wat ruimte achter de auto is.

Aankleding.

Tot slot is er door de ruimte achter de auto’s de mogelijkheid om stoeltjes, broodjes, koffie, thee etc mee te nemen. Laten we er met z’n allen een geweldig gezellige van maken zondag!
Als er nog vragen zijn, horen wij dit graag via clublane@xrrs-club.nl.

Tot zondag!

Met vriendelijke groet,

Marina Hazeleger
Manager Clublane EFE 2015 XRRS-club

Category: EFE Nieuws

Comments are closed.