Clubtickets NL

ClubticketsClublane

Clubtickets zijn alleen geldig voor clubs die deelnemen aan de Clublane.  Alleen de secretaris van een club kan clubtickets boeken voor deelname aan de Clublane met een eigen clubstand. Individuele deelnemers dienen zich aan te sluiten bij een club, of een losse bezoekersticket te kopen en op de reguliere parkeerplaats te parkeren.

Hoe boek ik Clubtickets

Een clubstand moet uit een minimum van vijf auto’s bestaan, clubs dienen dit zelf te regelen via hun eigen kanalen. Clublane aanmeldingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid van ruimte op het terrein en de XRST Club Nederland behoudt zich daarom het recht voor om de inschrijvingsperiode vervroegd te sluiten. Individuele clubleden kunnen geen club tickets reserveren, de secretaris van elke club moet voor al haar leden in één keer reserveren en het totaalbedrag van alle leden in één betaling overmaken.

Meld uw club aan via onderstaand formulier. U ontvangt vervolgens direct een automatische e-mail van ons met de betalingsmogelijkheden. Alle geboekte clubtickets zullen één tot twee weken voor aanvang van het evenement per post worden verzonden naar de contactpersoon van de club. Uw deelname is definitief zodra u, na aanmelding, het totaalbedrag hebt overgemaakt. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de Clublane coördinator van de Ford XRST Club, via e-mail clublane@europeanfordevent.nl.

Let op!

  • Aanmeldingen ná 25 augustus kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen
  • Wij adviseren u om uw club in de laatste week voor de deadline aan te melden, om zoveel mogelijk mensen binnen uw club de kans te geven om deel te kunnen nemen
  • Geef in uw aanmelding aan hoeveel van uw deelnemers op de Clublane staan, op het Concours staan en aan het Circuit deelnemen. Dit om eventuele lege parkeerplekken op uw clubstand te voorkomen.

Clublane voordelen

  • Korting op de toegangskaarten
  • Eerder toegang op het terrein, tussen 08:00u – 09:00u
  • Een aparte parkeerplek om uw club te presenteren

EFE camping

Het is ook dit jaar weer mogelijk om van zaterdag op zondag te overnachten op de EFE camping op het terrein van Raceway Venray. U hebt hiermee toegang tot de camping (zaterdag- op zondagnacht) en toegang tot het evenement op zondag. Inchecken op de EFE camping kan vanaf 12.00u op zaterdag. Uitchecken is tot 08.00 uur op zondag, u kunt dan met ingepakte spullen doorrijden naar uw Clubstand op de Clublane. Geef in het aanmeldformulier aan hoeveel van uw Clubstand deelnemers gebruik willen maken van deze kampeermogelijkheid.

Aanmelden