Club billets

Club ticketsClublane

Club tickets zijn alleen geldig voor clubs die deelnemen aan de Clublane. 

Om verwarring te voorkomen! Het European Ford Event bestaat uit diverse onderdelen; Concours, Circuit, Bedrijven, Clublane etc. Op de Clublane staan diverse clubs met allen hun eigen clubstand. Alleen de secretaris van een club kan club tickets boeken voor deelname aan de Clublane met een eigen clubstand. Individuele deelnemers dienen zich aan te sluiten bij een club, of een losse bezoekersticket te kopen en op de reguliere parkeerplaats te parkeren.

Hoe boek ik Club tickets

Een clubstand moet uit een minimum van vijf auto’s bestaan, clubs dienen dit zelf te regelen via hun eigen kanalen. Clublane aanmeldingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid van ruimte op het terrein en de XRST Club Nederland behoudt zich daarom het recht voor om de inschrijvingsperiode vervroegd te sluiten.

Clubstand reserveringen kunnen alleen via de European Ford Event website gemaakt worden. Individuele clubleden kunnen geen Club tickets reserveren, de secretaris van elke club moet voor al haar leden in één keer reserveren en het totaalbedrag van alle leden in één betaling overmaken.

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt een bevestiging van jouw Clubstand aanmelding met betalingsmogelijkheden per mail. Eenmaal aangemeld én betaald, ontvangt u een bevestigingsemail als bewijs van betaling. Alle geboekte clubtickets zullen dan één tot twee weken voor aanvang van het evenement per post worden verzonden naar de secretaris van de club.

Uw deelname is definitief zodra u, na aanmelding, het totaalbedrag hebt overgemaakt. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de Clublane coördinator van de Ford XRST Club, via e-mail clublane@xrst-club.nl.

Let op!

  • Aanmeldingen ná 20 augustus aanstaande kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen
  • Wij adviseren u om uw club in de laatste week voor de deadline aan te melden, om zoveel mogelijk mensen binnen uw club de kans te geven om deel te kunnen nemen
  • Geef in uw aanmelding aan hoeveel van uw deelnemers op de Clublane staan, op het Concours staan en aan het Circuit deelnemen. Dit om eventuele lege parkeerplekken op uw clubstand te voorkomen.

Clublane voordelen

• Korting op de toegangskaarten (€ 9 in plaats van € 12)
• Eerder toegang op het terrein, tussen 08:00u – 09:00u
• Een aparte parkeerplek om uw club te presenteren