Demo’s

EVM Restyling

EVM RESTYLING

Staat jouw trots er denk je helemaal netjes bij, zie je toch weer een paar nare kleine parkeerdeukjes. Tijdens het EFE 2016 geeft EVM Restyling, gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten een live demo. Wees op tijd en laat jouw kleine deukjes en polijstbare krasjes 11 september met ruim 75% korting professioneel weghalen! Inschrijven kan op de dag zelf bij de stand van EVM Restyling.

Deelnemen? Lees hier de voorwaarden

 

 

ZTA ExpertiseZTA Expertise erkend FEHAC taxateur

Inschrijven taxatie

Iedereen kent het belang van een goede taxatie op een geliefde oldtimer. Zonder dit rapport krijg je voor jouw oldtimer bij schade slechts de dagwaarde uitgekeerd. Op EFE2016 zal Marcel Zuidgeest jouw bolide voor €75 incl BTW taxeren en een rapport opmaken welke je kan overhandigen aan de verzekeringsmaatschappij. Inschrijven voor deze taxatie kan via bovenstaande button of, wanneer er nog plek over is, op de dag zelf bij de stand van ZTA Expertise. Voor meer informatie, bekijk de folder van ZTA-Expertise.

 

FalkserviceFalk Service glasrenovatie

Ook van die nare krassen op je ruit / koplampen of sterretjes in je ruit laat die op het EFE professioneel verwijderen. En dan kun je het EFE weer verlaten met een helder zicht door je ruiten. Marcel Falk zal op deze dag samen met zijn team jou auto onder handen nemen zodat het glas weer helder en als nieuw zal zijn!! Wees op tijd en laat jouw polijstbare krasjes professioneel weghalen! Inschrijven kan op de dag zelf bij de stand van Falkservice, tevens zijn er producten te verkrijgen voor de doe het zelver! Lees hier de voorwaarden!

 

 

untitled-designDetailing  demo René producten Autowasshop.nl

Autowasshop.nl is de shop voor de beste autowas shampoo, waxen, polijstmiddelen en accessoires. Alles om uw auto te wassen en poetsen maar ook om uw interieur en velgen van uw auto te reinigen. Professioneel detailer René zal tijdens het EFE een demonstratie geven van de producten van Autowasshop.nl. Heb jij een doffe plek op jouw auto of ben je benieuwd welk product het beste past bij jouw lak? Meld je dan op het evenement aan bij René! Wees er wel snel bij, want vol is vol!