Club tickets

Club ticketsClublane

Club tickets zijn alleen geldig voor clubs die deelnemen aan de Clublane. 

Om verwarring te voorkomen! Het European Ford Event bestaat uit diverse onderdelen; Concours, Circuit, Bedrijven, Clublane etc. Op de Clublane staan diverse clubs met allen hun eigen clubstand. Alleen de secretaris van een club kan club tickets boeken voor deelname aan de Clublane met een eigen clubstand. Individuele deelnemers dienen zich aan te sluiten bij een club, of een losse bezoekersticket te kopen en op de reguliere parkeerplaats te parkeren.

Hoe boek ik Club tickets

Een clubstand moet uit een minimum van vijf auto’s bestaan, clubs dienen dit zelf te regelen via hun eigen kanalen. Clublane aanmeldingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid van ruimte op het terrein en de XRRS Club Nederland behoudt zich daarom het recht voor om de inschrijvingsperiode vervroegd te sluiten.

Clubstand reserveringen kunnen alleen via de European Ford Event website gemaakt worden. Individuele clubleden kunnen geen Club tickets reserveren, de secretaris van elke club moet voor al haar leden in één keer reserveren en het totaalbedrag van alle leden in één betaling overmaken.

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt een bevestiging van uw Clubstand aanmelding met betalingsmogelijkheden per mail. Eenmaal aangemeld én betaald, ontvangt u een bevestigingsemail als bewijs van betaling. Alle geboekte clubtickets zullen dan één tot twee weken voor aanvang van het evenement per post worden verzonden naar de contactpersoonvan de club.

Uw deelname is definitief zodra u, na aanmelding, het totaalbedrag hebt overgemaakt. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de Clublane coördinator van de Ford XRST Club, via e-mail clublane@xrst-club.nl.

Let op!

  • Aanmeldingen ná vrijdag 25 augustus 2018 kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen
  • Wij adviseren u om uw club in de laatste week voor de deadline aan te melden, om zoveel mogelijk mensen binnen uw club de kans te geven om deel te kunnen nemen
  • Geef in uw aanmelding aan hoeveel van uw deelnemers op de Clublane staan, op het Concours staan en aan het Circuit deelnemen. Dit om eventuele lege parkeerplekken op uw clubstand te voorkomen.

Clublane voordelen

• Korting op de toegangskaarten (€ 9 in plaats van € 12)
• Eerder toegang op het terrein, tussen 08:00u – 09:00u
• Een aparte parkeerplek om uw club te presenteren

EFE camping

Het is ook dit jaar weer mogelijk om van zaterdag op zondag te overnachten op de EFE camping op het terrein van Raceway Venray. Tickets zijn €25,- p.p., hiervoor ontvang je toegang tot de camping (zaterdag op zondagnacht) en toegang tot het evenement op zondag. Inchecken op de EFE camping is vanaf 12.00u op zaterdag. Uitchecken is tot 08.00 uur op zondag, je kunt dan met ingepakte spullen doorrijden naar uw Clubstand. Geef in onderstaand aanmeldformulier aan hoeveel van uw Clubstand deelnemers gebruik willen maken van deze kampeermogelijkheid. 

 

 

Aanmelden Clublane EFE

  • Geef hieronder aan met hoeveel betalende personen (kinderen jonger dan 12 jaar gratis entree) en hoeveel auto's uw club naar het evenement komt. Vul daarna ter controle het totaalbedrag van uw aanmelding in.
  • Geef hieronder aan hoeveel deelnemers van uw club op zaterdag op de EFE camping staan, hoeveel deelnemers van uw club op zondag op uw Clubstand staan, aan het Concours deelnemen en op het Circuit deelnemen. Wij zullen hier rekening mee houden bij de indeling van de parkeerplekken. Let op! Het hieronder doorgeven van Concours en Circuit parkeerplekken zijn voor deze onderdelen geen officiële aanmeldingen. Aanmelden moeten de betreffende personen zelf doen via de aanmeldformulieren Concours en Circuit op deze website.
 

Verificatie